Att vara tunnhårig och simma i klorvatten är inget bra

Träning på programmet nu – skall bli härligt. Idag så finns det väldigt många olika sätt om man känner att man vill röra på sig lite extra för att få bort fettet som är lite för mycket på armarna, magen eller låren. Att välja den sporttyp som passar en bäst kan vara den svåraste delen i processen som uppstår när man ska börja träna. Det finns så många sporter som är roliga men det gäller att fokusera. Simning är jag lite orolig för då jag är tunnhårig och inte vill att badmössan skall dra bort fler hårstrån. Men annars är ju simning en sjukt bra sport för kroppens alla muskler och speciellt magen och överkroppen. Inte många muskler på kroppen som inte används – och så blir man ju ren.

category: Okategoriserade    Comments are closed.